• DSC6445
  • paul klaver 75 Large
  • paul klaver 80 Large
  • paul klaver 83 Large

Bussum-Zuid / De Gooise Warande

In Bussum-Zuid (Oostereng) bevindt zich een dependance van Paul Klaver Fysiotherapie.  Wij hebben daar een zelfstandige praktijkruimte in De Gooise Warande; een wooncomplex bestaand uit intramurale zorg (Vivium) en sociale huur (Alliantie). De praktijk is iedere werkdag geopend.

Op de vierde verdieping hebben wij een appartement (D1), bestaand uit een behandelruimte, modern ingerichte oefenruimte (met o.a. loopbrug) en toilet/kleedkamer. Op de gang is de wachtkamer. Middels bewegwijzering wordt u via de hoofdingang er naar toe geleid (lift aanwezig). Voor bewoners van De Gooise Warande is de oefenruimte vrij toegankelijk, zodat er te allen tijden aan de conditie en of herstel kan worden gewerkt.

Onze patiëntenpopulatie bestaat voor 50% uit mensen van De Gooise Warande en voor 50% uit mensen woonachtig in Bussum-Zuid, al dan niet in de buurt van De Gooise Warande. Het is makkelijk bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid.

Wij hebben goede contacten met de volgende revalidatiecentra:

  • Expertisecentrum Naarderheem (alsook de herstelafdeling in het ziekenhuis; Transitorium)
  • Dennenheuvel, locatie Overbosch
  • Amaris Theodotion

We hopen u graag te ontmoeten op deze sfeervolle locatie in Bussum-Zuid!

Patientbeoordelingen

Klanten beoordelen deze locatie gemiddeld met een 4.8/5 Laatste beoordelingen

algemeen

5/5

Vriendelijk, geruststellend, kundig. zeer patiënt gericht en begripvol bij spoedklachten. altijd ruimte om geholpen te worden Google 16-3-2021

16/03/2021

J.S. Bussum

5/5

Al jaren is Paul Klaver de fysiotherapeut voor onze familie. Kundig, goede analyses, en heel belangrijk; als het over is dan wordt het aantal behandelingen niet ‘gerekt’. Ik kan Paul Klaver physiotherapie van harte aanbevelen!

12/03/2021

Goed

5/5

Ik kom al jaren bij Paul klaver en zijn collega's. Ze hebben me inmiddels voor allerlei zaken behandeld. Blessures door valpartijen, ouwe blessures, nekklachten van werk etc, Ik ervaar de behandelingen als zeer kundig en professioneel. Van alle markten thuis. Je bent er letterlijk en figuurlijk in zeer goeie handen!

06/03/2021