• logo sterk
  • sterk buitenkant 2
  • Sterk buitenkant

Naarden Vesting

  

De missie van STERK Lifestyle Gym is je fysiek sterk te maken en je te leren hoe dat te blijven. STERK Lifestyle Gym is er, net als wij, van overtuigd dat lichamelijke kracht voor een groot deel de kwaliteit van je leven bepaalt. Daarom is belangrijk je spieren op de juiste manier te blijven stimuleren. Met het openen van de Boutique Fitnessclub spelen zij in op de behoefte van mensen om een ‘fittere levensstijl’ te bereiken.

 

Op deze locatie is onze collega Sjoerd Smit werkzaam.

Bij hem kan iedereen terecht voor algemene fysiotherapie, maar ook voor bijvoorbeeld Fysiomassage, stoelmassage of een werkplekonderzoek.

Kortom: Iedereen is van harte welkom in onze 'Boutique' Fysiotherapie!

 

‘Vind je kracht’ met STERK Lifestyle Gym en Paul Klaver Fysiotherapie.

 

 

 

 

 

Patientbeoordelingen

Klanten beoordelen deze locatie gemiddeld met een 5/5 Laatste beoordelingen

Algemeen

5/5

Klachten worden serieus genomen en er wordt een duidelijke behandeling besproken

17/05/2021

algemeen

5/5

Vriendelijk, geruststellend, kundig. zeer patiënt gericht en begripvol bij spoedklachten. altijd ruimte om geholpen te worden Google 16-3-2021

16/03/2021

5/5

Ik kom al jaren bij Paul klaver en zijn collega's. Ze hebben me inmiddels voor allerlei zaken behandeld. Blessures door valpartijen, ouwe blessures, nekklachten van werk etc, Ik ervaar de behandelingen als zeer kundig en professioneel. Van alle markten thuis. Je bent er letterlijk en figuurlijk in zeer goeie handen!

06/03/2021